Stairway to heaven

Tjopp!

I måndags tittade jag på 100 höjdare. Det är ju Filip och Fredrik som åker runt i Sverige och listar alla rikspuckon som blivit anmälda av folk i bygden. Det finns säkert fall där de är självutnämnda också men det vet ju inte jag något om. De var då bland annat och hälsade på killen utanför Karlstad som karaktären "Roland" i Torsk på Tallin bygger på. Han har för övrigt också medverkat i en dokumentär som heter "Får jag lov" som jag inte har sett men väldigt gärna vill. Helskön snubbe som fortfarande bor hos sin mor och verkar inte bry sig heller för den delen. Där lever han i frid och fröjd med mamsen och jobbar som bilstylist eller nåt i garaget utanför. Gött och inte känna sig jagad i livet iallafall.
Jaja......kom iallafall och tänka på alla de människor som är kända i sin ort för nåt särskilt. Nu har jag inte haft turen med mig att ha en trevlig person i närheten, det är ju alltid pundare och schizon som lever i mina kommuner, de är säkert också trevliga, inte för det men det är ju inte det man lär sig när man är liten och ska gå ensam till lekparken första gången.
I Sunne har vi "Asko", "Gumman" och "Han med fingret". I Grums har vi legender som Kodda och "Inga med springa". Nere vid pizzan hittar man "Jimmy finklädd" och "hon med röd jacka du vet". När jag var hos F i Gustavsberg hörde man talas om "Pundar Conny". De finns överallt och kommer alltid att göra det. Förmodligen. Om inte Sverige blir Thailand inom en snar framtid. Där fanns det inte en endaste knarkare som var synlig. Det är ett skott i huvudet. Rensning tror jag det kallas för......hujja........



Over and out.