Tis, ons, tors, fred, lör.

Full och dum alla dagarna. Mer eller mindre iallafall. Fattar inte att jag sitter här och att  jag lever. Det är tufft att leva singelliv. Dyrt är det också.
Tog kort igår med mina vänner. Förmedla en känsla som ett djur eller människa hette leken. Allt från en "bortadopterad pingvin" till "Jamie Oliver på crack" gestaltades och jag trodde inte att man hade så många ansiktuttryck. Djupt kunde det bli också. "Lev dig in i draken. Känn att du är ett med draken och att du är avundsjuk på den som är porrig av er två." Inte direkt den vanligaste repliken man får av en nykter nybliven morsa.
Jag har fått en combo också. en liten söt en som plockar bort efter mig ibland och som håller det rent och snyggt. Stör inte speciellt mycket så jag tror att det kommer funka helt ok. Ja jag vet inte vad jag ska skriva om. Mitt liv är långt ifrån innehållslöst för tillfället men jag vet som inte var man börjar. Och hittar jag en start så finns det en stor risk för att det inte finns något stopp istället. Går och sover ruset av mig en s tund till tror jag.

Det är skönt väder nu. Blött å gött.
Men va säjjer du?

Over and out.

Jobb

Idag har hon jobbat för första gången sen olyckan. Jag föredrar att kalla det så. Sedan dess är det känt att jag inte äter så bra. Folk tjatar som om jag vore anorektisk och man behöver ju bara se på mig för att fatta att så är inte fallet. Jag ska tänka på det nästa gång jag säger så själv, nu vet jag vad det handlar om. Fast å andra sidan så gör det ju inget om jag förvandlas till en kokett , förtjusande liten sak.
Min första dag började i anakronismens tecken. Kom inte helt i rätt tid dit jag skulle. Som tur var sov mannen jag jobbar hos så han märkte ingenting. Men är det meningen att man hela livet ska följa tider, jobba, äta, sova, dö? Ibland känns det lite meningslöst. Speciellt om man jobbar inom vården där det finns noll pinnar i hierarkistegen att klättra upp på. Men så kommer man till det som är viktigast. Att man trivs. Jag känner för tillfället att det är detta jag vill göra. Något viktigt. Kanske kommer jag ändra mig innan dödens tid är inne men just nu är väl det som räknas och jag gillar det jag gör så...
Imorgon ska jag iallafall slå mig lös och officiellt inleda min nya singelera, och det är något som jag ser fram emot. Det är ju skönt att man kan hitta de positiva sakerna med att leva ensam. Vara ute och gå bärsärkargång med mina fagra kompisar är en av dem, bli av med skitiga kalsonger på badrummet en annan.
Jaja. Hoppas ni hittar nån sorts mening i min pekorala blogg.

Den här var tillägnad Simon Holmén.

Over and out

Trist att vara mig.

Idag har jag gjort inte så mycket. Den vackraste var här och hälsade på en sväng. Sen var jag på öb och handlade hårinpackning. Skulle till obs! stormarknad och köpa toasits men kom hem med tre toppar, ett halsband, armband och lite annat smått och gott. Detta trots att jag är högst medveten om min tragiskt utsatta ekonomi. Varför gör flickor så? Tröstar sig med shopping? För det är väl allmänt känt att vi kvinnor använder visakortet som om det vore en förpackning cleanex? Eller så är det helt enkelt jag som missförstått alltihop.
Vad ska hända härnäst då? Jag sitter för tillfället i en trea helt själv med räkningar upp över öronen och ler stolt över att ingen annan får sätta tänderna i min fina lägenhet. Och så får det vara även om jag måste gå hungrig i resten av mitt liv. Kanske tappar några kilon som ett plus. Då kan jag åka till L.A och åka inlines i min sport- BH och hotpants efter strandpromenaden som kantas av härliga palmer omringat av goodies som står och lyfter skrot vid varje hörn. Om jag blir riktigt fit kanske jag kan få en egen slow-motion entre så fort jag kliver in på strandremsan. Och även när jag står i före och efter havet duschen med vit bikini så man kan se my nipples. Det vore nåt det. Istället berövas jag på mitt fria psyke och kräver droger för att somna. Just nu så är ett besök på Rusta som att vinna Jackpot på lotto.
NU är jag iallafall fri och singel för första gången på tre år. Har nästan glömt bort vad det är. Singel? ja just det ja. Det är när Zara och Johanna röjer runt på arena som halvt om halvt minderåriga och fixar drinkar före tio för då är det gratis inträde. Men vänta nu. Zara har ju blivit morsa och arena är inge kul. Hmm.....Har jag blivit vuxen?

Love is only a feeling......

Over and out.