Vad tycks?

Eftersom jag inte har nån sans kvar i min hjärna vill jag höra efter med mina bloggläsare vad era åsikter är angående gravidfotografering. Jag vet inte hur jag ställer mig till frågan på riktigt men jag känner mig väldigt sugen. Min ssk-handledares dotter är fotograf och har ett företag som heter www.do4u.se. Här kan man se de fina gravidisbilderna. Vad sägs? Ska jag boka tid?

Things on my mind

När man är lite smålat och hemmamysigt mullig så får man med sin passiva tid mycket att tänka på. Oftast handlar det om till synes oväsentliga saker men de skulle nog kunna ha betydelse ändå. Häromdagen satt jag och funderade på varför Z  gjorde sin mayor inflyttningsshopping (ni vet basutbud och skurmopp....allt) på "Wallinders" på Norrstrand. I Karlstad klassas Wallinders som den absolut dyraste i stan, säkert värre än NK-hemköp, och med utbud som Willys, Rimi och gänget i kombination med en jättetruck till volvo så förstår jag inte vad som hindrade oss. Eller varför hindrade inte jag henne om hon nu inte hade vett själv? Fyllesår? Iallafall.....så kom jag plötsligt på att alla de där extra pengarna kanske gjorde att Z fick 5000 mindre i nöjeskassa den månaden som i sin tur gjorde att hon aldrig åkte till IKEA som hon omedvetet planerat vilket i SIN tur hade lett till att hon stött på Magnus Carlsson när hon gick där och smånynnade i krukavdelningen och slutresultatet blev att hon aldrig blev signad som frontfigur i Alcatraz.....tänk om?

Brukar också fundera på vad som hade hänt om jag inte hade satt mig i en bil som gick framåt genom en glasklar fyllekörning den där kvällen i sälen.....för er som inte riktigt vet hur min sammansättning av kompisar ser ut så kanske det kan vara lite lurigt med så här är det.

Genom Z lärde jag känna U. Genom Z och U träffade jag S vilket gjorde att jag flyttade till annan ort och blev polers med diverse folk, b.la. G.

När jag var med folk som inte har nåt med detta att göra i sälen hoppade jag på fyllan in i en bil till några andra människors stuga. Så blev jag enda tjejen i gänget och lärde känna B, M, P, A, J och E. Genom M och P lärde jag känna R. Efter några år av fest, utlandsresor och diverse kollektivkonstellationer så har det blivit så att Z från grupp 1. bor och har barn med P från grupp 2, U (1) bor i hus med M (2) och G (1) har barn och hem med R (2). Wierd...

Man skulle kunna säga att jag är spindeln i nätet.

En annan konstig grej är att mumintrollet är vit och har blå ögon. Detta med tanke på att Muminpappan är mörkgrå med svarta ögon och muminmamman är ljusgrå med svarta ögon. Men vem vet.....gener kan ju hoppa över några generationer.

Expandera mera

Eftersom min vardag är en dimma i en evig trötthet så orkar jag inte vara en aktiv bloggare. Jag kan däremot föreviga min mages kamp att ta över mitt liv.

image51

13 veckor plus 1 dag gammal...