Vattenläcka och surroundsystem.

Idag har jag spenderat min tid på Sunnes Vattenpark. Min son älskade plurret så bad blir det mer av för honom i sommar. Helst i sin fina spider-manbaddräkt som han fått av mormor. Alla vuxna barn hade också trevligt medan fattiglapps-singelmammorna enbart (?) betalade inträde i parken för 125 riksdaler och fick nöja sig med att se på när de andra gick bananas i alla vattenåk. Men det var trevligt. Vad mer kan man begära än sol, en vattenfallssvamp för barn och lite äggmackor?

Hemma höll R och K på att installera en superljudapparat till deras nya superskärmsplasma. Vad är det med karlar och uppfattningen att bröst är lika med noll koll på sladdar? Separationsfaktorn på såna till synes vardagliga problem är nog rätt hög....eller så leder det till extra bra make-up sex.

Det är rätt varmt....




I senaste laget.

Jag kanske inte är en frekvent bloggare trots allt. Jag tror att man måste uppdatera minst tre gånger om dan för att man ska räknas som det. Och senaste inlägget var ju i påskas så jag tror jag är screwed. Är det ens nån som kollar förbi här längre? Svara så vet jag om det är nån idé att fortsätta. Oj så bittert det blev.

Anledningen är väl att jag väntat på nåt att skriva, och nu fick jag det. Jag googlade lite på "farliga leverfläckar" (bara för att en god vän så vänligt påpekade att jag hade en oroväckande fläck på ryggen) och kom in på en blogg som, förvisso inte hade nåt med saken att göra men ändå.
Check it out!

Hur orkar man? Jaja....om man inte har malignt melanom så kanske man kan blogga om kändisars födelsedagar och sånt skit.

Alla vet redan vad som hänt sen sist så det behövs väl ingen info på den fronten. Det alla bör veta är dock att jag ska kolla på en lägenhet på tisdag och jag vill därför att alla håller tummarna på att "singelmamman med så kort kjol att hon lika gärna kunde ta av den" (Tant på bussen, 2009) vinner racet om ett hem till sig och sitt barn.