Vaniljsex eller hårdporr?

Jag har under den senaste halvtimmen eller så funderat på människors sexuella olikheter. Naturligtvis så är antalet lika stort som alla människor på jorden men det måste ju helt klart finnas några stereotyper. "Greta" och "Arne", 80 år: lördagen första veckan i Juni klockan sju livas det till i bingen för att fira beskedet om skatteåterbäringen. "Eva" och "Gert", 58 respektive 69 år som hoppar i lack och läder när helst andan faller på eller "Tobias", 18 år och oskuld, vars högsta önskan är att: 1. Vinna SM i counterstrike, 2. Strike med "Lisa", 17, som sitter vid dator nummer 8 längre ner i rummet på LAN-kalaset under nickname "glittercombat90". Vi har ju också "Marcus", 22, som varje lördagnatt i sann p-rulleanda tror att silikonbruden som precis blivit av med bandaget vill bli försedd med värsta "kör på ba'"stuk. 
Vi får ju inte glömma "Sofia", 14 år som sitter i sitt rum med Hole och Nirvana affischer och pillar sig själv till fotot av den käckaste bruden i plugget.
Jag hör ju ofta, och har varit med om det själv, att flickor som gått hem med sexguden, iallafall enligt han själv, "Marcus" i ren panik börjat stöna högre och högre för att få ett slut på det eviga juckandet som inte leder nånstans. Som att viftamed en vit flagga låter vi han gå därifrån med en egenhändig klapp på bröstet för att tro att nöjet var på vår sida och kan knappast ana att allt varit en skicklig teaterföreställning.
Så träffas vänninorna och klagar på alla killar som måste fejkas därifrån för att man ska bli av med dom. Fast vi har oss själva att skylla. Hur ska de kunna lära sig de kvinnliga funktionerna om man inte lär dem? Och att förstå att anatomin må se likadan ut men funkar olika? Jag har aldrig träffat ett karl som inte tror att de flesta engångsliggen han haft fått orgasm. Sad but true att han kanske lyckats på riktigt en gång på tolv. Bra odds....
Så det är väl idealen och fantasierna som sätter ribban på hur man tror sig veta hur en annan människa vill ha det. Man är så jävla egoistisk.
Undra hur många exemplar det finns som kan få en fantasi att bli verklighet. Tillvägagångssättet för att nå toppen är ju egentligen inte så viktig. Kan man bara hitta en balans mellan smisk på rumpan med bakbundna händer och smek-och kelgnugg så har man kanske kommit ganska långt.
Så tänk på det killar.......att tillfredsställa en tjej är svårare än in-ut-sprut. Blockbusterporr och analsex är få förunnat att utföra i praktiken för att få det att funka. Glid in...


                    image9                                            image10


    Ganska heta btw om man har läckra ben.

Anatomy

Många associationer får man av ordet anatomi. Bland annat superserien Grey's anatomy, Galenskaparnas raggarlåt, sex och tanken på hur en glass smälter ner i magen så man kan känna hur det blir sådär kallt ni vet. Det sista man kommer på (kanske för att man förtränger det) är att det är ämnet jag ska fördjupa mig i under nån månad eller två. Förmodligen av ingen nytta eftersom 50% av alla missar på tentan. Man nu ska jag ju inte tänka på det för det är ju länge kvar. Jag har ju hela söndagen på mig att andas ut. Istället försöker jag fokusera på hur mitt liv hade sett ut om jag vunnit de där 25000 i 25 år. Jag har funderat mycket på det under sista tiden. Förmodligen skulle jag leva samma liv som jag gör nu fast ha pengar kvar varje månad. Jag har en tendens att känna mig rik och köpa massa onödiga saker. Förutom de där dyra tvgrejerna ni ser i förra inlägget så har jag även införskaffat
image5       och  image6samt     image7



och icke att förglömma                image8         det viktigaste av allt.



Jag har även köpt en skrivare som jag lyckats hålla gömd för F. Han är nog inte lika imponerad av min shopoholism. Hoppas att han inte läser det här inlägget.

Fina studieresultat

Jag hoppas helt klart att jag klarar min tenta på lördag. Men det hindrar mig inte från att se andra saker som kan ha betydelse här i livet. Mina eventuella vardagsrumstapeter till exempel. Eller varför inte mina tekniska prycklar som jag väntar på.

image3
Se så vackert. Den kommer stå fint där på min snygga tvmöbel (ja, jag hittade faktiskt en sån). Komplettera med

image4
så kommer lyxkänslan att vara maximal.

Nu kanske det är dags att jag fördjupar mig i Katie Erikssons omvårdnadsteorier och definierar vårdvetenskapens konsesusbegrepp Hälsan, Människan, Livsvärlden och Vårdandet.

På plats

Bitarna börjar falla på plats. Härligt för en gångs skull. Jag sitter nu som stolt innehavare av en egen lägenhet. Eller egentligen är jag bara inneboende i min karls hem eftersom han står på kontraktet men eftersom jag är med och betalar hyran och har bekostat en dyr tv så anser jag mig ha rätten att kalla det för min lägenhet också. Jaja. Inte nog med det så har jag även börjat min efterlängtade sjuksköterskeutbildning och har förhoppningsvis klarat första kursen på lördag kl. 13.00. Håll tummarna.

Hade besök av mina nära och kära i helgen och då märktes det tydligt hur stockholmifierad jag blivit på den korta tiden jag bott här. Blir stressad när jag ser att bussen går om en minut (när nästa går om tre), tror att en vristvrickning är bättre än att gå nerför trapporna i lugn och sansad takt, tycker att folk med barnvagn är i vägen för de som har bråttom till skola, jobb, fika, massage, H&M:s 11-12 rea eller annat viktigt. Jag orkar inte riktigt med mig själv ibland.
Dessa fakta blev tydliga när man skulle ta sig från centralen till barkarby med pendel för att sen byta till buss. En sak hade varit om man var ensam men i nämnda fall hade jag med mig en förvirrad moster, en femåring med myror i brallan som inte hade några alls problem med att peka på killen/? med långt lockigt hår och överdimensionerade solglasögon (det regnade) som hade tjocka vita bågar och kommentera detta högt nog att Finland hörde. Till gruppen tillkom också en tioåring som inte alls var road av regn och rusk betongen som susade förbi och som mycket hellre ville vara i sitt stall med sin häst. Well well....väl framme ska man gå igenom alla butiker av värde (alla visade det sig sen eftersom det var en outletby vi var i), kissa vid fyra olika tillfällen (barn och vuxna har inte samma kissklocka),  bli ruskigt blöt eftersom det regnade och parkeringar hyser inga skydd för detta. Vi fick iallafall tag på varor som stod på önskelistan och tog oss hem (buss-pendel-t-bana-buss-promenad).
Det är kanske värt att nämna att ingen av min stress berodde på nån av de tre underbara människorna utan är en konsekvens av att få stockholmssyndromet. Det tar en stund att acklimatisera sig.

Nästa dag hade jag lugnat ner mig inför eftersom det var stressigt nog att hinna med skansen, grönan och junibacken på en dag. Skönt för mig.
Lördagen avslutades med matlagning och tv. Svensson Svensson har börjat och det blir man glad av.
Söndag var avslutningsdagen och då kom det tårar. Saknar redan mitt hjärtas guldklimpar.

*sorgestund*

Men livet går vidare har jag hört! Firade det med att röka några cigg och gå på fotbollsmatch. Jag går på matcher för att F är ett gediget djurgårdsfreak och jag känner att det intresset måste uppmuntras. Även om det leder till att text-tvsidan 377 dyker upp lite titt som tätt i mitt favvoprogram eller att datahörnan ser ut som huliganläktaren på stadion. Jag tycker att man måste ställa upp. Eftersom jag är från Värmland och diggar färjestad så har inte jag nåt fotbollslag. Carlstad United är ju inte direkt topptippat så jag hejar på Johan Arneng. Han spelar turligt nog i DIF så jag kan ju känna viss egen glädje över att gå på matcherna. För er som aldrig hört talas om människan så är det iallafall en fotbolls/tjejdragarhunk från min hemort Sunne.

Vi hörs senare!

Johanna