Vaniljsex eller hårdporr?

Jag har under den senaste halvtimmen eller så funderat på människors sexuella olikheter. Naturligtvis så är antalet lika stort som alla människor på jorden men det måste ju helt klart finnas några stereotyper. "Greta" och "Arne", 80 år: lördagen första veckan i Juni klockan sju livas det till i bingen för att fira beskedet om skatteåterbäringen. "Eva" och "Gert", 58 respektive 69 år som hoppar i lack och läder när helst andan faller på eller "Tobias", 18 år och oskuld, vars högsta önskan är att: 1. Vinna SM i counterstrike, 2. Strike med "Lisa", 17, som sitter vid dator nummer 8 längre ner i rummet på LAN-kalaset under nickname "glittercombat90". Vi har ju också "Marcus", 22, som varje lördagnatt i sann p-rulleanda tror att silikonbruden som precis blivit av med bandaget vill bli försedd med värsta "kör på ba'"stuk. 
Vi får ju inte glömma "Sofia", 14 år som sitter i sitt rum med Hole och Nirvana affischer och pillar sig själv till fotot av den käckaste bruden i plugget.
Jag hör ju ofta, och har varit med om det själv, att flickor som gått hem med sexguden, iallafall enligt han själv, "Marcus" i ren panik börjat stöna högre och högre för att få ett slut på det eviga juckandet som inte leder nånstans. Som att viftamed en vit flagga låter vi han gå därifrån med en egenhändig klapp på bröstet för att tro att nöjet var på vår sida och kan knappast ana att allt varit en skicklig teaterföreställning.
Så träffas vänninorna och klagar på alla killar som måste fejkas därifrån för att man ska bli av med dom. Fast vi har oss själva att skylla. Hur ska de kunna lära sig de kvinnliga funktionerna om man inte lär dem? Och att förstå att anatomin må se likadan ut men funkar olika? Jag har aldrig träffat ett karl som inte tror att de flesta engångsliggen han haft fått orgasm. Sad but true att han kanske lyckats på riktigt en gång på tolv. Bra odds....
Så det är väl idealen och fantasierna som sätter ribban på hur man tror sig veta hur en annan människa vill ha det. Man är så jävla egoistisk.
Undra hur många exemplar det finns som kan få en fantasi att bli verklighet. Tillvägagångssättet för att nå toppen är ju egentligen inte så viktig. Kan man bara hitta en balans mellan smisk på rumpan med bakbundna händer och smek-och kelgnugg så har man kanske kommit ganska långt.
Så tänk på det killar.......att tillfredsställa en tjej är svårare än in-ut-sprut. Blockbusterporr och analsex är få förunnat att utföra i praktiken för att få det att funka. Glid in...


                    image9                                            image10


    Ganska heta btw om man har läckra ben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback