Per definition.

Jag har sett att det är ganska många som dagligen läser min blogg. Med många menar jag då inte  halva svenska befolkningen utan kanske mer ett tjugotal dagligen. Mycket för mig. Fast det är ju många saker som är enligt mig som kanske inte är enligt andra. Medan exempelvis Engla går runt och smaskar på "himelskt goda bigaråer" hela dagarna så går jag och stoppar i mig jävligt goe körsbär.

Men det är väl tur att alla är olika med stor differans på referensramarna annars hade väl världen varit ett tråkigt ställe. I min värld hade glass varit en obligatorisk frukostingrediens, lönen hade betalats ut i presentkort på diverse affärer, gräset hade alltid varit grönare på den HÄR sidan och uppförsbackar skulle vara försedda med smidiga hissar för cyklar. Istället är det avkok på plommon till morgonmål, ingen lön alls, visserligen är gräset grönare bokstavligt talat men backarna är brantare än nånsin. Jaja. Tur att man har en Sixten med tillhörande chaufför, som också är ganska trevlig, som kan ta en till affären och man vill impulsköpa en ost.

Z? Är inte de där fotona klassade som industrispionage?

Livet som sig bör.

Lika som vissa av mina vänner är jag också ganska långt uppe på trappan mot ålderdomen. Stödstrumpor, svinto, elvakaffe och demens är numer dagliga inslag i mitt liv. Alzheimers är ju döpt efter en duktig gubbe eller nåt sånt men är det verkligen säkert att det inte kommer från engelskans "old-timers" i kombination med en rejäl opiumblecka? Jag är inte övertygad.

Iallafall så har jag inrett mitt datarum/garderob/skötrum med mina nya "spara och förvara" accessoarer, tvättat täcken och kuddar, tvättat hela soffklädseln, slipat och oljat in mitt matbord i ek, dammsugit balkongen, möblerat om i sovrum för att ge utrymme åt spjälsäng, svintat spisen, plockat isär och dunderrengjort kaffebryggaren, grundligt rengjort badrummet och nu sitter jag här och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar med mina soffkuddar. Hur länge är det egentligen lagligt att ha igång tvättmaskinen? Jag tänkte att om jag kör överdragen till köksstolarna utan centrifug så kanske man kan tvätta hela natten? Dammsuga får jag göra imorrn och man kan ju  inte skura innan man dammsugit. Vad ska jag göra nu då?


Det senaste.

Detta har jag gjort sedan sist:

1. Varit i värmland hos mina älskade föräldrar. Jag åt utan att ha lagat maten, jag sov i rena lakan utan att ha bäddat rent själv, jag såg på tv och åt jordgubbar utan att varken byta kanal eller vara den som betalat och rensat de goda farbröderna. Skönt för tjock mage med service.

Jag passade på att umgås med den allra vackraste och hennes
mamma och vi hann med bergvik, glass både en och två gånger, filmtitt och nattning.

2. Varit på IKEA och spenderat pengar som inte finns i en attack av "spara och förvara" känsla. Har sedan "boat" omkring i hela lägenheten.

3. Gått upp 2 kilo. Vikten ska man inte skylta med men hör här....*trumvirvel*...80 kg! Inte hundra än men snart kan jag köpa en "riktiga män väger över 90 kg" t-shirt.

4. Varit på föräldrautbildning nr. 1. Efter 20 min slog det mig plötsligt. Jag visste inte vad jag hade där att göra. Vad gjorde jag här med alla gravida kvinnor som fokuserat lyssnade till barnmorskan som i det ivrigaste gav en demonstration över barnets färd genom bäcken och underliv? Detta rörde ju inte mig för fem öre. Det tog kanske ytterligare 5 min tills jag förenat mig med tanken på att vara gravid igen. 

5. Listan avslutas med att jag köpt svinto för det kan ju vara bra att ha.