Bara så där

Jaha. Nu har vi kommit till fredagskväll nummer två av ungefär (ev.) 52 som ska spenderas nykter. Jag ser väl inget problem i detta egentligen men innan man fattat ett beslut så är det liksom svårt att se meningen med att utsätta sig för det. Låter kanske hemskt men jag är ingen hemsk människa i vanliga fall. Det hemska kanske isåfall är att meningen med mitt liv just nu består av en kampanjmeny på McDonalds. Eller det faktum att jag hoppar ur min spindelharpatrans så fort jag hör "entertainment tonight" på tv:n.

Försöker planera vårdprocessen för Kerstin, 38, gift tvåbarnsmamma, och det gläder mig att få meddela att jag på två timmar fått till en framsida till examinationsuppgiften, med skolans logga och allt. Ser mycket proffessionellt ut. Jag kopierade den från ett tidigare arbete. Jag ska definitivt, om jag hittar på ett vettigt innehåll, använda mig av Backmans parentessystem så ni behöver inte bli svettigt nervösa för att jag i all gravidförvirring glömt bort det. Förut ringde jag min mamma och märkte inte ens att det inte kom några signaler. Jag hade glömt trycka på grön lur och kom på det efter 1 minut, vilket faktiskt kan vara ganska lång tid i ett sånt sammanhang.

Bildligt talat

Man skulle kunna säga att jag har fått streptokocker i fotleden igen. Jag vet inte om jag ska amputera den eller nåt för den verkar bara ställa till med bekymmer. Lever jag vidare och låter den sitta kvar kommer jag förmodligen bli lyckligare för att jag har en fot. Fast jag kanske inte kommer kunna springa så fort. Utan fot kommer jag ju i och för sig inte heller kunna springa. Också kan man ju få sådana där fantomsmärtor när man avlägsnat en kroppsdel. Hmmmm.....F säger att det bästa kanske vore om jag kunde ta av foten och sätta tillbaka den igen när den har blivit bättre.....om sisådär 2, 3 år. Fast det är ju pga. en våldsam lek vi lekte tillsammans som jag har fått streptokocken från första början. Men det är ju en nypa lättare för honom, det är ju inte hans fot som eventuellt ska bort. Eller jo förresten, han är ju min och då måste jag vara hans...alltså påverkas vi lika mycket av huruvida min fot finns där eller inte.   

Jag hade ett ord som beskrev den underliga känslan, men jag har totalt tappat bort det. Nu måste jag gå på do.

160 är en klurig historia....


Hört på bussen II

Sitter på bussen...än en gång 474 till värmdö. En blond tjej (inte av den naturliga nyansen), ungefär i min ålder säger:

- Jag köpte faktiskt den nya Britney skivan när den kom ut. Jag tycker ju lite synd om henne för allt hon varit med om och så så jag tänkte att om man stödjer henne genom att köpa skivan så kanske det löser sig till slut. Hon har ju inte haft det så lätt på sistonde.....liksom....


Gahhhhhhh!!!! hur kan man rättfärdiga sitt britta spjut köp med argumentet ovan? Nej för skaparens skull, ge inte 189 spänn eller vad en skiva kostar nu för tiden till de som verkligen behöver det...dumt...så jävla dumt...


Nu ska jag hitta 155. Och en förklaring på livsåskådningsdefinitionen.