T minus 9 dagar

När man är i kontakt med försäkringskassan så får man räkna med att det är ett heltidsjobb. EN gång ringde min handläggare mig utan att få svar, EN. Jag var nämligen inne hos barnmorskan och då stänger man av mobilen. Ett mobilsvar förkunnade att jag kunde nå henne på ett visst nummer och om inte annat skulle hon ringa mig nästa dag. Det gick inte att komma fram på numret. Hon ringde inte nästa dag. Jag ringer nu och får svaret att det i min journal står skrivet av ovannämnda handläggare att "efter misslyckad kontakt med Johanna görs det upp att hon ringer mig". Ok, om det verkligen är så att uppgörelser kan ske genom en monolog på ett mobilsvar så har jag en del att sätta igång med. Kanske skulle ringa VD:n för Volvo och göra upp om att han är skyldig mig 3 miljoner. Ja det verkar ju vara gällande också. När jag senare försöker för tusende gången på hennes "direktnummer" blir resultatet "tack för ditt samtal" tututututut. Tack för den.....vart är Kjell och ger igen när man behöver honom.

Så nu är det meningen att jag ska sitta här och vänta. Inom två arbetsdagar ska handläggaren ringa upp och då är det väl bäst att man svarar. Problemet är att jag ska till specialistmödravården imorgon och ringer hon då så är ju min chans förbi. Shit. Har man en knepig mobiltelefon så får man alltså sitta inne dygnet runt för att få pengar att leva för. Föda barn då? Måste jag göra det hemma då om det sker under f-kassans kontorstider?

Och mobilen också. Krånglar den med. Ibland får jag meddelande om att nån ringt utan att lämna meddelande fast det aldrig har ringt. Ska jag ringa nån så är det tutututututut där också. Så nu måste jag cykla till 3-butiken och lämna in skiten. Vem ska vakta hemtelefonen då? Finns det tele-sitters att anlita?

Annars är livet ganska bra idag faktiskt. Jag måste dock ta en tupplur runt 13-snåret varje dag trots att jag bara varit vaken i 4,5 timmar och bedrifter som dusch och frukostintag i bakfickan. Men men....kanske behöver krafterna till nåt annat snart. Hoppas....

Kommentarer
Postat av: Zara

Den där napen på dagen är guld värd om värkarna drar igång sisådär elva på kvällen när du tänkt sova. Så detär bara bra att vila.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback