Back on track.

Det är dags att lägga skrivkrampen på hyllan, få tummen ur arslet, sluta mata hästen med torrfoder, trä på sig dom nya skorna osv.

Idag har jag borstat tänderna med colgate superplus-special. Sen satte jag på min ett par jeansleggings, en top, röd kofta, mc-bootsen och en stickad mössa och begav mig till min bil, som är en vinröd saab 9-3 från 1998. Jag åkte hammaröleden och svängde av mot kroppkärr förbi den nedlagda statoilmacken och sen uppför backen till uni där jag skrev en mer eller mindre omfattande tenta i sjukdomslära och farmakologi. Jag tänkte att jag skulle ge er alla frågor också men jag glömde dom.........

Nejdå.....ovanstående skit är sant men inte relevant för er som läser. Jag ville bara visa hur jag tycker att en blogg inte ska se ut.

Pratade just med G som helt var med på noterna att jag ska börja blogga igen. Vi pratar ju visserligen varje kväll så en dubbelinfo om min dags aktiviteter är väl inte vad hon vill ha utan nåt mer I guess.

Sen vattenplumset i somras har livet tagit en vändning. Jag blev singelmamma i maj. På en nära väns bröllop ironiskt nog. Jag flyttade till en egen lägenhet centralt i KD, började dejta, blev kär, började skolan, blev asocial. Känns bra men jag är mer än väl medveten om hur tråkig jag kan verka nu när jag fallit in i vardagsrutiner och höstkärlek. Men jag myser varje sekund ändå på nåt sätt.

Anyway. Asocialismen (?) har lett till en ökad kroppsvolym under min hudkostym så förra veckan bestämde jag mig för en rensning a`la ketodiet. Trots kunskaperna om hur nyttigt denna bantningsmetod INTE är så kör jag på. Det är så fruktansvärt effektivt att lämna kolisarna på tallriken. Risken finns nu att man stinker aceton ur mun och andra ställen och att man känner sig lite yr och förvirrad. Men jag tänkte bara att det kan vara bra att veta om man tänkte fresta mig med choklad eller nåt. Det kommer inte funka. Kära G och M är också med på noterna. Får se vem som håller längst.

Dag 1 = Avklarad. Cirkus 68 kg.

Kommentarer
Postat av: gaby

fan, min våg e ju paj så ja vet inte va som e startvikten nu ju.. fast ja antar att den inte ändrat sig åt de bra hållet sen ja vägde mig sist så ja får väl gissa på 59 kanske.. kanske ska skaffa betterier ida, lr en ny våg för de kan va så att den e fuktskadad efter nicos alla bad.. :p vi höres ikväll då gumman. puss

2009-11-03 @ 09:48:19
Postat av: Zara

Jag är imponerad av alla som kan skippa kolhydrater. Du har en vilja av stål, så det kommer gå prima!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback